HUNGARIAN MEDICAL ASSOCIATION

MAGYAR ORVOSI KAMARA

HUNGARIAN MEDICAL ASSOCIATION

MAGYAR ORVOSI KAMARA

Az injekciók a múlté!

Oldal jelentése

A szerkesztőségtől: Dr. Megyesi Flóra olyan információkat közölt, amelyek új megvilágításba helyezik a kozmetológiát. Meglepő módon lehetséges a bőr védekező tulajdonságainak jelentős megújulása, valamint a fiatalítás invazív eljárások és plasztikai sebészet nélkül is. Tehát mi a titka a jövő kozmetikájának? Hogyan működik? Megfizethető lesz egy átlagos magyar állampolgár számára?

Dr. Megyesi Flóra, PhD,
magasan kvalifikált dermatológus, profi kozmetikus. A Kozmetikai és Esztétikai Bőrgyógyászati Intézet tagja. A Plasztikai Sebészeti Osztály vezetője.
Munkatapasztalat: 20 év.


Riporter: Üdvözlöm, doktornő! Hadd kezdjem a legsürgetőbb kérdéssel: igaz, hogy eddig az orvosok úgy vélték, hogy a megfiatalítás csak marketing trükk, és nem igazán lehetséges?

Dr. Megyesi Flóra: Igen. Még ma is 100%-ban biztosíthatom Önöket, hogy mind a nemzetközi, mind a hazai kozmetikumokkal csak a bőr kisebb korrekciója lehetséges. Tényleges megfiatalításról szó sincs.

Riporter: Mi a helyzet a kozmetikai eljárásokkal és a műtéttel?

Dr. Megyesi Flóra: Mindkettő nagyszerű, és különösen a plasztikai sebészet lenyűgöző eredményeket nyújt. Ha valakinek van elég pénze egy ilyen drága – és valljuk be – kockázatos eljárásra, akkor rajta! Az eredmények nagyon jók leszek! De ez nem megfiatalítás. A bőr nem nyeri vissza 10-20 évvel ezelőtti sajátságait, és a regeneratív és védekező tulajdonságai sem lesznek jobbak. Ugyanez vonatkozik a zsírok és a víz közötti egyensúlyra. Ez teljesen más dolog! Személy szerint nem vagyok nagy rajongója a plasztikai sebészetnek, és megpróbálom meggyőzni a betegeimet, hogy az utolsó pillanatig ne vegyék igénybe. Ez különösen érvényes napjainkban, amikor a tudomány drasztikusan fejlődött, és az arc kozmetikai módosítása már elavultnak számít.

Félresikerült plasztikai műtétek

Riporter: Szeretnénk többet megtudni erről a témáról. A legutóbbi kutatásáról beszél?

Dr. Megyesi Flóra: Pontosan. Néhány évvel ezelőtt, amikor elkezdtük tanulmányozni a növényi őssejteket, senki sem ismerte ezek különleges tulajdonságait. De amint észrevettük, hogy ez a termék az arcszövetek hihetetlenül gyors regenerálódását teszi lehetővé, elkezdtük tanulmányozni, hogy a növényi őssejtek hogyan hatnak az emberekre. Kiderült, hogy közvetlenül az alkalmazás után a növényi őssejtek megújítják az emberi sejteket. Tehát, ahogy azt elvárhatnánk, rendszeres alkalmazás esetén szinte teljes gyógyulás érhető el, és ezáltal megfiatalodás is.

Riporter: Milyen problémákat tud a Bioxelan orvosolni?

Dr. Megyesi Flóra: Határozottan nem túlzok, ha azt mondom, hogy nagyjából megoldja az összes bőrproblémát! Kezdve a tinédzser pattanásoktól az öregedéshez kapcsolódó bőrváltozásokig, például a kicsi és mély ráncokig, a szem alatti táskákig, a bőr rugalmasságának és az arckontúr elvesztéséig. Az intracelluláris hatásnak köszönhetően a bőr teljesen felépül, regenerálódik, és végül is hatalmas változáson megy keresztül.

Riporter: Kinek szánták a terméket?

Dr. Megyesi Flóra: Biztos vagyok benne, hogy a megelőzés a legfontosabb lépés. Ezért a termékre vonatkozóan nincs semmilyen korhatár – se alsó, se felső. Saját tapasztalataim alapján tudom Bioxelan tökéletesen képes kezelni a harmincas években megjelenő első ráncokat ugyanúgy, mint a későbbi életkorokhoz, pl. 75 év, kapcsolódó változásokat. De nem kell túl sokat beszélnünk erről. Elég, ha megnézi a betegeim fotóit:


Gábor Tünde, 58 évesMagyar Anna, 76 évesPál Klára, 72 éves

A Brit Egészségügyi Intézet támogatásával lefolytattunk egy felmérést, amely felülmúlta várakozásainkat

Az Egészségügyi Intézet felmérése: Hogyan szabadult meg a ráncoktól és állította helyre a bőrét?

Orvosi készítmények:
23%
Bioxelan termék:
47%
Alternatív megoldás:
8%
Még keresem a megoldást:
17%
Nem hiszem, hogy lehetséges:
5%

Riporter: Lenyűgöző! Biztos vagyok benne, hogy az olvasóink is tudni szeretnék, hol kapható a Bioxelan?

Dr. Megyesi Flóra: Jelenleg a "Bioxelan Skin Renewal Excellence" megrendelhető a projekt oldaláról. Megpróbáltuk megszervezni a forgalmazást a gyógyszertárakban és a kiskereskedelmi láncokban, valamint megpróbáltunk befektetőket bevonzani, ám ők ragaszkodtak ahhoz, hogy magasabb árakat kérjünk és hogy a terméket a többszöröséért áruljuk annak, amit terveztünk. De amint azt Ön is tudja, a mi Intézetünk egy nonprofit szervezet. És nem az a célunk, hogy pénzt keressünk. Különösen, hogy együttműködünk a Brit Egészségügyi Intézettel, nem engedhetjük meg magunknak, hogy hírnevünk csorbuljon.

Remélem, hogy a jövőben sikerül megállapodásra jutni, és elkezdeni értékesíteni a Bioxelan -t Addig pedig megrendelhető online a gyártó honlapján. Mindent megtettünk azért, hogy mindent a lehető legegyszerűbbé és legkényelmesebbé tegyünk: a terméket postai úton vagy futárszolgálattal szállítjuk, és Ön csak akkor fizet, ha a csomagot kézbesítik, és Ön ellenőrizte. Nincs szükség semmilyen erőfeszítésre az Ön részéről.

Riporter: Van még valami, amit szeretne mondani az olvasóinknak, mielőtt befejeznénk az interjút?

Dr. Megyesi Flóra: Szeretném, ha a nők fiatalosak maradnának nemcsak testileg, de lelkileg is. Legyenek nyitottak az új dolgokra, legyenek boldogok és egészségesek! És férfiaknak mindig segíteniük kell a nőket fiatalságuk megőrzésében! Úgy gondolom, hogy kis találmányunk egy hatalmas álom megvalósulása a nők számára is: hogy gyönyörűek és kívánatosak maradjanak az életük hátralévő részében.

Figyelem! A tanulmányok kimutatták, hogy a fiatalító kúra legjobb kezdési időpontja az ősz kezdete. A napfénynek és az UV-fénynek való kitettség károsítja a bőrt, és meggátolja a bőrregeneráló kezelések hatékonyságát. Ezért a hideg hónapokban a termék hatékonyabb. A fiatalítás akár 47% -kal gyorsabb a többi évszakhoz képest.

U. i.: Megkértük dr. Megyesi Flórát, hogy adjanak további kedvezményt olvasóinknak. Teljesítette kérésünket, és most mindenki számára elérhető a Bioxelan Skin Renewal Excellence további 33% kedvezménnyel.


25 hozzászólás
Szűcs Katalin

Megrendeltem a Bioxelan-t. 27 éves vagyok, de mivel állandóan mosolygok vagy csintalanul fintorgok, a homlokom már kicsit ráncos. Használtam egy pár hétig, amíg a ráncok eltűntek. Most már csak néha használom, megelőzésképpen - a bőröm teljesen rendbejött és sima.

Dr. Richkker Flóra

Katalin, a helyes dolgot csinálod, mindig megelőzően kell használnod a terméket, mivel nem csak a bőrt simítja vagy csökkenti a ráncok előfordulását, hanem javítja a védő tulajdonságait is a bőrödnek.

Üdvözlettel, Flóra.

Hidas Marcell

Ezt a terméket a feleségemnek ajándékba vettem, és nagyon megörült neki. Miért csak az utóbbi időben jelent meg az interjú? A Bioxelan népszerű manapság, még én is ismerem.

Vilmos Erika
Én rendeltem ilyet… Bioxelan a neve és a futár másnap hozta. Eddig csak néhányszor használtam, de kellemes érzés. Ez a termék minden krémet és szérumot hatékonyabbá tesz, ha egyszerre használod vele - ezt mondták is online. Azt is észrevettem, hogy a sima testápolóm is most jobban használ.
Hajas Boglárka

Úgy hangzik, mint egy tündérmese, de már másfél hónapja használom és egy új arcot kaptam! Végtére én is egy vagyok azok közül a nők közül, akik műtéttel akartak megoldást találni - még egy kis pénzt is félreraktam!
Mutatok egy képet Bocsi a béna minőségért!


Botorkány Anna

Köszönjük a cikket! A terméket én is megrendeltem már!

Lovas Mihály
Már megrendeltem a barátnőmnek is. Megígérték, hogy másnap fogják szállítani, (vs ), szóval várok
Mayer Paula
Imádom a Bioxelan-t használni. A hatás egyszerűen elképesztő. Fiatalnak és egészségesnek érzem magam. A bőröm állapota drámaian javult, és a hatás nem csökken még akkor sem, ha abbahagyod a termék használatát. Ez az, amiben különbözik az átlagos balzsamoktól.

Újvári Júlia
Számomra túl korai elkezdeni használni, de három hónappal ezelőtt láttam a reklámot a Bioxelan termékről a TV-ben. . Úgy gondolom, hogy bárki, akinek szüksége van erre, gyorsan vegye meg és kezdje el használni. Személy szerint rengeteg véleményt láttam erről a termékről, mind ragyogó. :)
Tamás Viktória
Nem vagyok biztos benne, hogy mások is így gondolkodnak, de véleményem szerint az eredmény egyszerűen SZUPER! Hihetetlenül boldog vagyok, nagyszerűen érzem magam, amikor látom magam a tükörben! Szó szerint csak 20 nap kellett egy idős hölgynek, hogy újra fiatal csajszi legyen!!! És ez csak a kezdet!!!!!

Dr. Richkker Flóra

Viktória, az eredmény valóban lenyűgöző. Pontosan ezt akartuk elérni, amikor ezt a terméket fejlesztettük. Ha még láthatóbb eredményeket szeretne elérni, továbbra is használja a terméket.

Üdvözlettel, Flóra.

Tömerk Soma

Már régóta gondolkodtam - vajon az ifjúság elixírjét feltalálják-e az életemben? Még ha nem is ez, akkor is nagyon közel járunk! Mi következik, srácok? Halhatatlanság? Amúgy, ez nagyon izgalmas! Respekt a tudósoknak!!

Dr. Richkker Flóra

Soma, köszönjük. Örülünk, hogy értékeled a munkánkat, és reméljük, hogy csak egy lépés választ el minket a halhatatlanságtól.

Üdvözlettel, Flóra.

Horváth Olga

Az interjú nagyon érdekes, köszönöm! Olyan sok embernek nyitotta fel a szemét!

Keresztes Krisztina
Csatlakozom a lányok ajánlásaihoz! Összességében élveztem a kozmetikai szalonokat, a masszázsokat stb... de most viszont már totál nem értem - miért fizettem én annyi pénzt mindezekért? A Bioxelan ugyanazt a hatást váltotta ki nálam, azzal a különbséggel, hogy otthon bármikor használhattam, amikor volt rá időm! A hatás tuti nem rosszabb! A bőröm feszesebb, simább, és a Bioxelan hatékonyan gyógyítja az összes gyulladást is... Ezt a terméket EGY DARAB szépségszalonos kezelés árából megveszem, kb. egy ajándék! Mindenkinek ajánlom, vegye meg MOST! Nem bánja meg senki!
Makk Veronika
Ez nem valami átverés? Miért csak online árulják?
Magasvölgyi Éva
Veronika, nem olvastad a cikket? Az interneten árulják, mert ezek a gazemberek nagyot akarnak kaszálni rajta ott a boltokban! És hogyan lehet ez egy átverés, ha csak a kiszállítás után fizetsz? Megrendeltem - átadták azt a helyi postahivatalba, én leellenőriztem mindent, és csak ezután fizettem érte. Nem is beszélve, hogy mindenki online adja el a termékeit manapság - a ruháktól kezdve a cipőkön vagy háztartási készülékeken át a bútorokig mindent.
Dr. Richkker Flóra

Veronika, nem kell aggódnod, a termék minden klinikai teszten átment, és teljes mértékben igazolva van.

Üdvözlettel, Flóra.

Makk Veronika
Éva, ne haragudj, nem vettem észre az infót a weboldalon a kiszállításról és a fizetésről. Minden rendben van, ha csak a szállítás után fizetek. Megyek, aztán most már rendelek is.
Hamar Natasa
Nagyszerű fiatalító termék. Szerintem… az a véleményem, hogy nem lehet a plasztikai sebészethez hasonlítani - végül is olyan eredményeket nem lehet otthon elérni. De más krém nem közelít hozzá. Az árát, ha nézem, a Bioxelan csodacucc! Nem viccelek - csak nézd meg magad:

Balogh Tamás
Kösz a tippet. Ezt a terméket az anyukámnak születésnapjára, ajándékba adom. Folyamatosan a ráncokról beszél. Istenem, ezek a nők...
Jakab Olívia
Elolvastam a véleményeket, és arra a következtetésre jutottam, hogy meg kell ezt szereznem :) Meg fogom rendelni.
Fischer Johanna
Srácok, el tudnátok mondani, hol vettétek meg? Nincs ilyen termékük a gyógyszertárban. Nem akarok átverés áldozata lenni, de közben elfogyhat, ha túl sokáig várok.

Dr. Richkker Flóra

Szeretném megismételni még egyszer: Megvenni a Bioxelan-t csak a gyártó hivatalos webhelyén tudod.. A zavar elkerülése érdekében egyszerűen kattintson a linkre " Tovább a gyártó honlapjára " alább! Miután megállapodást kötöttünk a gyártóval, nagy engedményt tudunk adni az árból, különösen az olvasóink számára, de nem tart sokáig, szóval érdemeseb minél hamarabb megvenni!
És kérem, legyetek óvatosak, hogy elkerüljétek a hamis termékeket.

Üdvözlettel, Flóra.

Robok Mária

A Bioxelan – király cucc, 3 hét alatt megszabadultam a ráncaimtól. A termék jelenleg le van árazva. Lányok, rendeljétek meg, ameddig még elérhető.

Oldal jelentése
Mi a probléma ezzel az oldallal?


Köszönjük!
HOGY SEGÍTESZ NEKÜNK